user

Allround verkoopmedewerker tankstationVandaag

28/07/2022


Werk jij graag met en voor mensen, sta je stevig in je schoenen en vind je het een feestje om alle reizigers die het pompstation bezoeken ‘in hun pitstop’ te voorzien van overheerlijke koffie, heerlijke broodjes en alle benodigdheden om hun weg weer veilig te kunnen vervolgen?

Mensen stoppen speciaal bij jouw station omdat ze jouw service uitstekend vinden en omdat ze altijd de producten kunnen vinden die ze nodig hebben!

 

Wat ga je doen?

Als medewerker van dit plaatselijke tankstation in de regio Utrecht ben je voortdurend in beweging, van de shop tot het magazijn en van het Wild Bean Café tot de koeling. Je zorgt dat het tankstation er tot in de puntjes verzorgd en schoon uitziet. Je wordt opgeleid en gecoacht in alle taken in de winkel en Wild Bean Café. Je bent als medewerker belangrijk voor onze gasten door de prettige manier waarop je onze gasten te woord staat. Je hebt een veelzijdig pakket aan taken zoals het verzorgen van de shop producten, het bereiden van lekkere en gezonde producten in het Wild Bean Café, productpositionering aan de hand van planogrammen, vakkenvullen (FiFo) en spiegelen van onze producten, het controleren van de temperatuur van de koeling en het schoonmaken van de winkel. Samen met enthousiaste collega’s zorg je voor werkplezier in je afwisselende job in verschillende diensten op diverse tijden.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een bekend plaatselijk tankstation in Driebergen en zoekt nu nieuwe collega’s die voor langere tijd naar een veelzijdige en leuke job op zoek zijn! Plezier en beleving zijn de pijlers voor de medewerkers. De 9 waarden van onze opdrachtgever staan te allen tijde centraal voor hun gasten. Wil je weten welke 9 waarden dat zijn? Reageer dan snel op deze leuke vacature en kom alles te weten!

 

Wie ben je?

Ben je parttime beschikbaar en erg gastgericht ingesteld, kun je goed samenwerken met anderen.

Vind je het een uitdaging om je in te zetten voor het beste tankstation in de regio en vind je het fijn om daar verantwoordelijkheid voor te nemen, zodat alles op rolletjes loopt?

Niet onbelangrijk; ben je ook nog eens resultaatgericht en is de dag pas echt compleet als je goede resultaten weet neer te zetten? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! Wij zoeken namelijk kandidaten die beschikbaar zijn voor 24 en 32 uur per week.

 

Wat mag je verwachten?

  • Een toffe werkplek;
  • Afwisselend werk – geen dag is hetzelfde;
  • Een mooi salaris (exclusief vakantiegeld en vakantiedagen);
  • Een uitgebreid trainingsprogramma;
  • Vaste (part-time) uren per week dus ook een vast salaris per maand;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten woon-werk verkeer;
  • Superleuk team;
  • Tijdens vakanties mogelijkheid tot werken van meer uren;
  • Een mooie baan in zowel retail als horeca;
  • Een rooster wat minimaal 4 weken van tevoren bekend is en dus goed te combineren is met studie, familie of sport.

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...