user

Allround VerspanerVandaag

28/07/2022

Allround Verspaner


Voor een veelzijdige machinefabriek  met ervaring in de Werktuigbouw en Industrie zijn wij op zoek naar een Allround verspaner. De machinefabriek biedt een totaaloplossing d.m.v. ''het alles oder één dak'' principe. Ieder project uniek en maatwerk vanzelfsprekend. M.b.v. onze engineeringafdeling, Machinefabriek en Buitendienst kunnen zij volledig ontzorgen op het gebied van Advies & Ontwerp, Realisatie van producten/Service, onderhoud en beheer. 

De functie

Een enthousiaste Verspaner die op zoek is naar een veelzijdige uitdaging. Iemand die met zijn handen maakt wat zijn ogen op de werktekening zien. Bij ons krijg je een compleet tekenpakket waarmee je aan de slag kunt. Je weet dus waar je aan gaat werken. Zo zie je direct wat prioriteit heeft en kun je naar eigen inzicht bepalen waarmee je als eerste aan de slag gaat. Zo ga je draaien, frezen, kotteren, boren, tappen, zagen. Net wat nodig is om de juiste machineonderdelen te maken.

Je collega’s zijn altijd in de buurt. Het gevoel dat we het echt samen doen is groot. Evenals het meedenken in passende oplossingen om het soms net even anders aan te pakken. Zo breng je met elkaar ieder project tot een mooi eindresultaat.

Wil je dit? En heb je verder

  • MBO opleiding conventioneel verspaner of CNC-vrezer
  • VCA-basis of VCA-VOL
  • Instructie heftruck (interne opleiding) of heftruckcertificaat

Instructie veilig werken met bovenloopkraan (interne opleiding) of Hijscertificaat bovenloopkraan

Wij bieden:
- Een functie met een grote mate van zelfstandigheid
- Afwisselend en uitdagend werk
- Een toekomst met doorgroeimogelijkheden
- Mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen
- Uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren
- Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Heb je interesse, laat het ons weten. We maken graag tijd voor een kennismaking, daarin bespreken we wat de mogelijkheden zijn.