user

Allround Service MedewerkerVandaag

3/11/2022


Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever ‘Munsterhuis’ in Hengelo, zijn we voor de afdeling Jaguar en Landrover op zoek naar een vrolijke en technisch onderlegde service adviseur.

Als service medewerker van deze prachtige merken ben jij samen met je 2 collega’s de spil van het bedrijf, je zorgt ervoor dat de klant zich fijn voelt bij het bezoeken van de service afdeling, en behandeld deze als een echte ambassadeur.

Naast het aanspreken van de klant aan de balie, ben je ook verantwoordelijk voor het telefoonverkeer op jouw afdeling.

De hoofdtaken die je zal gaan verrichten zijn het aanmaken van werkorders voor de werkplaats, het uitfactureren hiervan, en vanzelfsprekend licht je deze toe aan de klant bij het ophalen van hun auto.

Als ondersteuning van de verkoopafdeling, ontvang je met grote enthousiasme de klanten in de showroom en voorzie je ze van een kopje koffie of andere drankje. Daarnaast regel je de administratieve zaken voor deze afdeling.

Kortom een leuke veelzijdige baan waar veel uitdaging in zit!

Wat verwachten wij van jou:

  • Je beschikt over minimaal een mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je bent representatief.
  • Beheersing van Car-IT systeem is een pre.
  • Je bent klantgerichte en initiatiefrijk, met een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal, Duits is een pre.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als servicemedewerker bij voorkeur in de autobranche en bent sterk administratief onderlegd.
  • Je vind het leuk om een veelzijdige functie te bekleden.
  • Je wilt je verder ontwikkelen door middel van onder andere cursussen en opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een veelzijdige baan binnen een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer worden er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob@flexibility.nl, bij eventuele vragen omtrent deze functie kun je ook bellen met Rob Genefaas onder telefoonnummer 06-50203365.