user

Allround Marketing Specialist | EnschedeVandaag

4/11/2022


Ben jij een expert op het gebied van Marketing of wil je dit graag worden? Neem jij het voortouw in het opzetten van marketingcampagnes en ben jij een kei in het aanprijzen van het bedrijf waarvoor jij werkt? Dan hebben wij de vacature die jou op het lijf is geschreven! Voor onze opdrachtgever in Enschede zijn wij per direct op zoek naar een Allround Marketing Specialist die het team komt versterken. Je gaat werken bij een erkende groothandel die al jaren een gevestigde naam in de Food industrie is. 

 

Wat ga jij als Allround Marketing Specialist doen?

 

Jij als Marketing Specialist maakt deel uit van een groep gemotiveerde en enthousiaste collega's. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie naar buiten toe. Jullie vermarkten de nieuwste producten en zorgen dat deze op alle kanalen optimaal zichtbaar en vindbaar zijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor acties en promoties binnen het bedrijf en werf je klanten door middel van evenementen en acties.

 

Wie zoeken wij?
  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in Marketing/Communicatie;
  • Je bent flexibel, stressbestendig, gemotiveerd en een teamspeler;
  • Je bent communicatief vaardig in Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits;
  • Je schrijfstijl is nauwkeurig en je weet met een pakkende tekst de doelgroep te enthousiasmeren;

Wat hebben wij te bieden?
  • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire voorwaarden;
  • Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamisch team bij een leuk en innoverend bedrijf ;
  • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een contract bij de opdrachtgever.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

Heb je interesse in deze vacature? Schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het CV aansluit bij de vacature