user

Adviseur Bedrijven Startersdesk Klantenservice - TraineeshipVandaag

13/09/2022

Ben je net HBO afgestudeerd en op zoek naar een mooie werkgever met een uitgebreid traineeship en uitzicht op een vaste baan? Of heb je al enige jaren werkervaring en ben je toe aan een volgende (nieuwe) stap in je carrière in de Financiële sector? Als je tevens beschikt over WFT Basis en WFT Schade particulier, lees dan snel verder!

Als Adviseur Bedrijven Startersdesk Klantenservice ben jij het aanspreekpunt voor startende ondernemers en nieuwe zakelijke klanten. In je klantgesprekken met zowel een startende- als een bestaande ondernemer, achterhaal jij plannen en wensen van de ondernemer en stem jij mogelijkheden buitengewoon goed af met de klant.

Heb je de klant geaccepteerd na het in kaart brengen en beoordelen van de risico’s (Know Your Customer)? Dan zorg je ervoor dat de juiste producten worden aangeboden, zoals bv betaalrekeningen en verzekeringen. 

Het vak van klantcontact is écht een vak en een goede basis voor een verdere loopbaan in de financiële sector. 

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

 • Je maakt klanten blij! Je bent hét visitekaartje en je beantwoordt vragen van startende zakelijke klanten over betalen, sparen en verzekeren via telefonie en chat;
 • Je signaleert kansen! Je kunt goed luisteren en benut waar mogelijk cross-sell mogelijkheden voor een nóg beter advies. Je hebt een vlotte babbel en je hebt lef;
 • Je werkt aan je eigen ontwikkeling! Naast een uitgebreide opleiding vinden we het belangrijk dat jij jezelf iedere dag blijft ontwikkelen. Door feedback te geven en ontvangen ontwikkel jij je als adviseur én als mens en creëer je kansen voor je verdere loopbaan.
 • Je werkt je max uren volgens een rooster van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur. Je bent in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar.

Werken voor Flexibility Banking

Flexibility Banking heeft jarenlange ervaring in de banking sector en door een uitgebreid netwerk in de markt zoeken we voor jou bij een van onze opdrachtgevers de perfecte baan! Als Interim Banking Professional bij Flexibility Banking doe je op één van de afdelingen van systeem- of specialistenbanken belangrijk werk. Als Interim Banking Professional ondersteun je de vaste teams, waarin jij het verschil kunt maken voor je collega’s en je opdrachtgever.

Onze opdrachtgever

Deze bank is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en tegelijkertijd zeer betrokken op lokaal niveau. In de Banking sector ligt de situatie met de nadruk op hybride werken. Dat betekent meer vrijheid. Vrijheid om te kiezen voor thuiswerken of op kantoor. Dit stem je af met je team en leidinggevende. Wij zorgen voor de faciliteiten om ook vanuit huis goed te kunnen werken. Dit betekent dat jij de gehele periode van opleiding, begeleiding tot het dagelijks bellen met onze klanten vanuit huis doet of soms op een van onze locaties dicht bij jouw woonadres.

De locaties zijn gevestigd in de omgeving van Almere, Alkmaar, Amsterdam, Breda, Houten, Deventer, Leeuwarden, Venlo, Groningen, Eindhoven, Utrecht en Maastricht. Woon jij in deze omgeving dan heb je zeker een 200 % match!

Functie-eisen

Natuurlijk ben jij nieuwsgierig, enthousiast, een ster in communicatie. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Adviseur Bedrijven Startersdesk Klantenservice, zeker in combinatie met:

 • Minimaal een afgerond HBO Diploma;
 • WFT Basis en WFT Schade particulieren:
 • WFT Schade zakelijk behaald je na de start;
 • Je spreekt de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je kunt goed omgaan met snelheid in gesprekken en systemen;
 • Je begrijpt en spreekt de taal van de ondernemer en je begrijpt in welke omgeving hij zich bevindt;
 • Je krijgt een glimlach van bellen met ondernemers en je bent een volwaardige stevige gesprekspartner;
 • Je kunt goed luisteren en doorvragen, ook als er weerstand is in het gesprek;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt de leiding pakken in het gesprek;
 • Je bent analytisch en kunt verbanden leggen;
 • Je bent pro-actief en komt met passende oplossingen voor de ondernemer;
 • Je hebt een dienstverlenende, positieve en vooral flexibele mindset;
 • Je kunt reflecteren en daarom vraag je actief om feedback en geeft deze ook aan anderen.

Opleidingsinformatie Traineeschip

Deze interim opdracht bestaat uit traineeship met een 3 weekse opleiding en vervolgens 13 weken intensieve begeleiding. Tijdens de eerste 3 opleidingsweken ben je fulltime beschikbaar, daarna werk je je contracturen.

De opleiding wordt volledig digitaal gegeven waarvan de eerste dag van de opleiding gereserveerd dient te worden om overdag een laptop, smartcard en overige hardware op te halen op 1 van de locaties in Almere, Alkmaar, Amsterdam, Breda, Houten, Deventer, Leeuwarden, Venlo, Groningen, Eindhoven, Utrecht en Maastricht. 

Je beschikt over het diploma WFT Basis en WFT Schade particulier. Daarnaast ben je bereid om na je start WFT Schade Zakelijk te behalen. 

Arbeidsvoorwaarden

Tijdelijk detacheringsopdracht, waarbij je in loondienst komt bij Flexibility. We bieden je een marktconform salaris voor deze functie. Na 1 jaar detacheren is de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden.

Naast een contract biedt Flexibility Banking goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een 24-36-urige werkweek
 • Salaris functiegroep 6 conform CAO o.b.v ervaring
 • Vergoeding reiskosten
 • Vakantiedagen (22,5) en vakantiegeld (8,33%)
 • Opleiding en doorgroeimogelijkheden

Ben je beschikbaar en wil je graag starten in deze rol mail dan je CV naar rene.bartelen@flexibility.nl of neem contact op met René Bartelen ( 06-14649775)