user

Administratief commercieel Medewerker sales support service & onderhoud technisch bedrijf fulltimeVandaag

2/11/2022


 

Voor de sales afdeling zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega die graag in een dynamische omgeving werkt en in een klein, hecht en gedreven team.

De functie:

Als sales support krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een groeiende afdeling. Hierin ben je mede commercieel verantwoordelijk voor onze klantenportefeuille. Jouw proactieve en ondernemende kwaliteiten zorgen voor het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van de relatie met bestaande klanten. Als commercieel aanspreekpunt zorg je ervoor dat vragen professioneel worden afgehandeld. In deze functie wordt veel geschakeld met de klant, maar ook met interne afdelingen zoals planning, magazijn en de leverancier.

Naast de sales werkzaamheden zijn er ook een aantal administratieve werkzaamheden welke je zal verrichten. Dit is met name het opmaken en versturen van offertes, het opstellen van contracten en het verwerken van opdrachten naar de planning.

 

Wij vragen:

  • Een commerciële, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid
  • Communicatief vaardig
  • Woonachtig in de regio Hoekschewaard
  • Enige jaren ervaring in een sales functie

 

Wij bieden:
Wij bieden je een afwisselende baan in een professionele werkomgeving. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.