user

Administratief MedewerkerVandaag

28/07/2022

Vanwege de aanhoudende sterke groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar

Administratief Medewerker

(24-40 uur)

 voor onze vestiging in Deurne en Sint Anthonis

HTB accountants & adviseurs is een regionaal accountantskantoor en heeft al 30 jaar een sterke band met haar klanten. Onze organisatie bestaat in totaal uit een team van 32 enthousiaste mensen, verdeeld over 3 kantoren: Best, Deurne en Sint Anthonis. Vanwege uitbreiding van onze klantenportefeuille zijn wij op zoek naar betrokken assistent-accountants voor de vestiging Deurne.


Wat ga je doen?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren van een efficiënte en doelmatige administratie van onze klanten. Je denkt daarbij in oplossingen en ondersteunt onze klanten graag en met veel enthousiasme. Jij bent in staat zelfstandig de financiële administraties te verzorgen, signaleert mogelijkheden om administraties efficiënter in te richten en ondersteunt het team met voorbereiding voor de jaarrekeningen en de daarbij behorende aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Daarnaast heb je, in het kader van de genoemde werkzaamheden, regelmatig contact met onze klanten en bouw je een relatie met ze op. Er zijn doorgroeimogelijkheden naar een rol als assistent-accountant.

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, heb je de volgende bagage nodig:

  • je beschikt over (minimaal) MBO werk- en denkniveau;
  • je hebt feeling met de agrarische sector;
  • je hebt liefst minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een accountantskantoor of een administratie- en belastingadvieskantoor;
  • je hebt affiniteit met automatisering op het gebied van financiële administratie en rapportages;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 24-uur per week;
  • je bent cijfermatig sterk, accuraat, communicatief vaardig en representatief.

Wat bieden wij?


Wij bieden jou een leuke, uitdagende baan waarbij je echt wat kunt betekenen voor onze veelal lokale en regionale klanten. Een ideale functie voor een (junior) administratief medewerker die een volgende stap wil maken. Je werkt in een informele en collegiale sfeer waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. HTB accountants & adviseurs heeft uiteraard uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar onze recruiter: lindatimmerman@htbaccountants.nl. HTB accountants & adviseurs.

T.a.v. Linda Timmerman (recruiter), Postbus 244, 5680 AE Best

Telefoon: (0499) 39 24 31 of  06-14399828 (tot 20.00 uur)

E-mail: lindatimmerman@htbaccountants.nl.