user

Accountsupport specialistVandaag

2/08/2022


Wil jij een partnership aangaan met je klant? Vind je het leuk om de klant optimaal te helpen? Sta je een klant graag telefonisch te woord? Kom dan werken in Heerenveen als

                                                         Accountsupport specialist

Onze opdrachtgever is een multinational in HEERENVEEN die hun klanten helpt met laboratoriumonderzoek, consultancy en inspectiediensten op het gebied van voeding, diervoeding en water. Zij willen haar team op de customer serviceafdeling (nu 13 collega’s) uitbreiden met een nieuwe collega. De opdrachtgevers zijn divers; van een kleine kruidenier tot aan multinationals.

Als een klant een opdracht heeft gegeven en de eerste lijnen zijn uitgezet, wordt het contact overgenomen door de afdeling customer service en word jij de nieuwe salespartner van de opdrachtgever. Wat ga je doen als account support specialist?

 Jouw takenpakket bestaat uit 3 hoofdtaken.

Je staat de klanten telefonisch te woord en ga je voor hen intern, als coördinator, de opdrachten monitoren met behulp van een dashboard. Klopt ‘t? Loopt ‘t? Wat gebeurt er?  Je hebt ’t voor de opdrachtgever scherp in beeld. Als er een afwijking is, ben jij degene die dit telefonisch overbrengt naar de klant.

Je maakt analyses op klantniveau en overlegt intern de evt. verbeterpunten

Per klant is een overleg op week/maand/kwartaal basis. Het overleg regel jij van A-Z.

Daarnaast zijn er een aantal andere taken zoals het geven van advies, telefoondienst op de afdeling en administratieve afhandelingen.

Als je succesvol wilt zijn in deze functie zijn een aantal vaardigheden van belang;

Je bent/kunt/hebt

  • Communicatief vaardig
  • Een service gerichte manier van werken
  • Proactief
  • Flexibel en ambitieus

Om deze functie uit te kunnen voeren, ben je in het bezit van een afgeronde mbo4 opleiding (commercieel/administratief) of een hbo-opleiding en spreek en schrijf je naast Nederlands ook Engels. Je kunt goed omgaan met MS -office en een crm systeem.

Je woont in/nabij Heerenveen, je bent 28-32 uur per week beschikbaar. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en ligt tussen de 2500 en 3100 bruto o.b.v. 40 uur.

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende brede functie bij een bedrijf in een hard groeiende sector. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima! Heb je interesse? Stuur dan je cv met korte motivatie naar esther.huurman@flexibility.nl of stuur een link van je linkedIn profiel. Heb je vragen? Bel dan met 06 24 33 50 03