user

Accountmanager voor de automotiveVandaag

3/11/2022


Onze opdrachtgever is een vooraanstaande groothandel in de automotive. Voor deze organisatie zoeken wij een energieke en enthousiaste accountmanager voor een onderhoudsproduct.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van sales en klanten voor een bekend onderhoudsproduct. Door het bezoeken van bestaande klanten in Nederland en België zorg je voor meer omzet bij bestaande en nieuwe klanten. Je verzorgt demonstraties, klantbezoeken, acquisitie van prospects, offertes (in samenwerking met de binnendienst) en marktbewerking in brede zin. Je acties en resultaten leg je vast in een CRM-systeem en je communiceert met relevante interne afdelingen en externe partijen. Je rapporteert aan de sales- en marketingmanager.

Wij vragen
Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met accountmanagement in de buitendienst. Je bent goed in het verkopen van een fysiek product en je vindt het leuk om het gebruik ervan te demonstreren. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt commerciële drive. Je hebt bij voorkeur affiniteit met auto's en de automotive. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je vindt het leuk om zelfstandig onderweg te zijn in Nederland en België. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en Frans is een pré. Je bent vaardig met gangbare kantoorautomatisering. 

Wat bieden we je:

Een zelfstandig afwisselende functie in een ambitieus team van professionals met veel ruimte voor eigen initiatief.
Uitdaging en doorgroeimogelijkheden
Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen/Whatsappen
met 06-50203365.