user

Accountmanager Noord NederlandVandaag

16/09/2022

Accountmanager Automotive Noord Nederland

 

Gezocht: Accountmanager buitendienst personenauto's , regio noord Nederland

Voor een gerenommeerde en grootschalige speler in de automotive sector zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste Accountmanager buitendienst personenauto's (m/v).

Functieomschrijving:

Als Accountmanager buitendienst voor een automerk ben je (mede)verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen voor personenauto's in de regio Groningen. Naast het onderzoeken van de behoeften van de klant speelt acquisitie een

belangrijke rol. Je bent in staat om relaties te behouden en verder uit te bouwen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitbrengen en opvolgen van offertes, het inplannen van afspraken met nieuwe en bestaande klanten.

Wij vragen:

  • Een succesvol afgeronde commerciële MBO/HBO-opleiding;
  •   2 tot 4 jaar commerciële buitendienstervaring;
  •   Een grote mate van zelfstandigheid en zelfwerkzaamheid;
  •   Sterk klant- en resultaatgerichte instelling proactief, accuraat;
  •   Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  •   Je bent te omschrijven als een geboren netwerker met een gezonde dosis flair en overtuigingskracht;
  •   Je bent woonachtig tussen zwolle en Groningen

Wij bieden:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast een aantrekkelijk salaris met bonusregeling en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto van de zaak, kom je in deze uitdagende functie terecht in een onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Deze onderneming kenmerkt zich door een collegiale, informele werksfeer met alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.

 

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.