user

Accountmanager Hetuitzendbureau regio Den BoschVandaag

7/11/2022

Hetuitzendbureau.nl is hét gespecialiseerde uitzendbureau in het regulier uitzenden. Binnen de uitzendbranche weten wij als geen ander wat onze klant zoekt. Hetuitzendbureau.nl zet net die stap extra waar men naar op zoek is, gewoonweg door het bemiddelen van de juiste kandidaten! Door onze continue groei zijn wij op zoek naar een gedreven en commerciële Accountmanager in de regio Den Bosch.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Accountmanager bij Hetuitzendbureau.nl ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en het uitbouwen en onderhouden van het klantenbestand in jouw regio. Je krijgt dagelijks de vrijheid en verantwoordelijkheid om vakbekwaam personeel op flexibele basis bij nieuwe klanten in te zetten. Je voelt je daarin verantwoordelijk en ziet commerciële kansen liggen!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste, commerciële Accountmanager. Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pré maar geen must!

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager
  • Uitstekende sociale & communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt lef en de durf om aan te schuiven bij de directie van gerenommeerde schildersbedrijven in jouw regio;
  • Woonachtig in de omgeving Den Bosch.

Arbeidsvoorwaarden

Je start bij Hetuitzendbureau.nl met een 'training on the job', zodat wij jouw de fijne knepen van ons vak leren. Dit betekent voor jou niet alleen dat jij je verder kunt ontwikkelen, maar ook dat jij straks het verschil kan maken! Naast onze persoonlijke training en begeleiding bieden wij conform de ABU-cao vakantiedagen en een marktconform salaris aan. Tevens behoren een bonusregeling, telefoon en een auto van de zaak tot de functie. Onze bedrijfscultuur kun je het beste typeren als prettig en transparant, waar hard werken centraal staat. Ons enthousiaste team werkt nauw met elkaar samen en er is volop ruimte voor eigen inbreng en visie. Groei jij met ons mee?! Wil jij onze vestiging op de kaart gaan zetten en ben jij die enthousiaste nieuwe collega? Bel ons vandaag nog via 076-5482111 of stuur jouw cv naar menno.kop@hetuitzendbureau.nl.