user

AccountmanagerVandaag

24/01/2023


Accountmanager met ervaring in de gastvrijheidssector

 

Wil jij je klant helpen door oplossingen te bieden? Liggen jouw roots in de keuken/horeca en heb je sales ervaring? Heb je (enige) ervaring als accountmanager? Wil je meer regelmatige uren? Dit is je nieuwe job!

Onze opdrachtgever (55 personen) is een organisatie in het westen van het land die hun klanten adviseert op het gebied van voedsel-, water- en luchtveiligheid. Dat kunnen ze als de beste! Zij helpen hun (potentiële) klanten door heel Nederland zodat zij aan de laatste wet- en regelgeving kunnen voldoen.

Omdat de organisatie verder wil groeien, willen zij uitbreiden met een accountmanager met kennis van de gastvrijheidssector en met name de grotere organisaties in Nederland.

Ook mag je een specifieke tak van klanten van een zusterorganisatie op dezelfde manier gaan benaderen als accountmanager.

Jij mag de deur die al op een kier staat, verder openen, de behoefte in kaart brengen (wat hebben ze nodig, waar kunnen wij bij helpen, hoe kunnen zij zo goed mogelijk werken) en binden met de juiste adviezen om zo tot goede verkoopresultaten te komen. Jij kunt als accountmanager prima deze diensten verkopen door jouw kennis in te zetten.

Beschik je over communicatieve vaardigheden? Ga jij het gesprek aan?  Kun jij goed 'ontzorgen'? Heb jij het gastvrijheidsgen? Dan ben jij de accountmanager!

Wat neem je mee?

  • HBO werk en denkniveau (opleiding of verkregen door werkervaring)
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Je wordt blij van klant contact
  • Kennis van de gastvrijheidssector
  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • Rijbewijs
  • Wonend in de Randstad

Wat krijg jij?

Naast een contract (start jaar met uitzicht op vast dienstverband), fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, hele fijne collega’s, hybride functie, gedegen ondersteuning vanaf kantoor, een marktconform salaris en tal van opleidingsmogelijkheden. Natuurlijk horen bij deze accountmanagers functie laptop, mobiel en leaseauto.

Kom je werken?

Wil jij deze topbaan? Dan zien we graag je reactie tegemoet. Stuur je cv met korte motivatie of een link naar je LinkedIn profiel naar esther.huurman@flexibility.nl. Wil je meer informatie? Het is tenslotte een korte vacaturetekst, bel dan met Esther: 0624335003.

Bedenk ook dat we andere vacatures hebben en dat we voor je op zoek gaan.

Als je meer wilt weten over Flexibility, kijk dan op www.flexibility.nl/stedendriehoek.