user

(Aankomend) AccountantVandaag

3/08/2022


Zet jij je adviesvaardigheden graag in voor MKB klanten in de regio? Ben je collegiaal en wil je onderdeel uitmaken van een bevlogen team collega's? Lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

 In de functie van Accountant ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille aan MKB klanten in de regio, actief in een verscheidenheid aan branches. Je begeleidt klanten, biedt ze financieel inzicht en geeft samenstellingsverklaringen af. 

 

Wat breng je mee? 

Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie en minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (Assistent) Accountant. Bij voorkeur in een samenstelpraktijk. Je bent ingeschreven in het NBA- accountantsregister (of in de afrondende fase). Je beschikt over communicatie vaardigheden, bent gedreven en leergierig, collegegiaal en accuraat. En bent in staat om zelfstandig complexe opdrachten uit te voeren.

 

Wat bieden we jou? 

Een jaarcontract bij de opdrachtgever met goede arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekende pensioenvoorzieningen Maar bovendien kom je te werken bij een een kantoor met bevlogen collega's, veel verantwoordelijk- en ontwikkelmogelijkheden en aandacht voor jou als persoon! Humor wordt gewaardeerd!

 

Ben jij enthousiast en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct! Of neem contact met me op bij vragen of interesse. Ilse Sanders (06-38414430).

LEER FLEXIBILITY KENNEN!

Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...